Det Samiske Nasjonalteatrets versjon av Pippi Langstrømpe ble vist for siste gang og det skjedde på teatret hjemsted Guovdageaidnu. Nesten alle seter på Kulturhuset i Kautokeino var tatt, og dette satt også da et fint punktum for Pippi Nallesuohkku.

Maŋŋel maŋimus čájálmasa/Etter siste forestilling – Pippi & co. med barna/mánáiguin

Den 5. oktober hadde Det Samiske Nasjonalteatrets versjon av Pippi, premiere. Siden da har den blitt satt opp ganske så vidt og bredt i Sápmi. Og den 5. november ble den siste forestillingen vist, på lik linje med premieren, så skjedde dette også på teatrets base på Kulturhuset i Guovdageaidnu. Og i likhet med samtlige forestillinger siden premieren, så var det fullt av folk også på den siste.

Marte Fjellheim Sarre som Pippi har sammen med bl. a. Sarakka Gaup og Anja Saiva Bongo Bjørnstad, som hhv Tommy og Annika, her på scenekanten med barna etter siste forestilling, og ensemblet ellers, vært populære. Alle forestillingene rundt omkring på turnéen har blitt meget godt besøkt. Men nå rives Villa Villakulla for siste gang, og med det, så er det slutt for denne gang.

Her finner du info om forestillingen som var, med bilder og annet.

Dette er sakene som er blitt skrevet om Pippi forestillingen på teatrets nettsted

Pippi ensemble