Teatret tilbyr nå historier og fortellinger på video, i form av bokstunder. Skuespillerne Mary Sarre, Iŋgor Ántte Áilu Gaup og Egil Keskitalo leser fra ulike bøker. Og flere vil bli lagt ut etter hvert.

Tre fortellinger/historier er nå å høre, og se, på video, her. Skuespillerne Mary Sarre, Iŋgor Ántte Áilu Gaup og Egil Keskitalo leser ulike bøker, med historier/fortellinger fra Sápmi skrevet for en god stund siden og også noe fra nyere tid.

Mary Sarre leser en fortelling fra boka “Staloer tror at månen er et bål: 25 sør-samiske eventyr”, mens Iŋgor Ántte Áilu Gaup har en fortelling av Johan Turi og Egil Keskitalo med en historie fra boka “Nállojiekŋa buollašis (Nålis i kulda)”. Alle disse tre passer til ungdom og voksne. Alle er på nordsamisk.

Tidligere er det publisert videoer med passende innhold til de yngste, de kan du også se her på siden (de er tekstet til norsk).

Flere slike videoer vil dukke opp etter hvert, i sommer og høst. Da vil også skuespillerne Eila Ballovara Varsi og Marte Fjellheim bidra med sitt.

Mary Sarre (publiseres 21.6.2020)

Iŋgor Ántte Áilu Gaup (publiseres 21.6.2020)

Egil Keskitalo (publiseres 21.6.2020)

Forestillinger/fortellinger til barn

(tidligere publisert)

Her er fortellinger til de yngste, som de samme skuespillerne viser i hver sin video. Dette er: