Fiskelykke – Den dumme stalloen – Stallo og nordlysets sønn. Disse tre ulike og unike forestillingene passer til barn i alderen mellom 4-8 år, til barn i barnehager og de minste på barneskolen. Alle kan i prinsippet bestilles og settes opp når som helst.

Guollelihkku

Fiskelykke

Maija er en omreisende pianist, som reiser fra plass til plass for å dele musikken sin med alle. Men noe går galt. Det ellers så trofaste pianoet slutter å fungere. Hvor ble musikken av? Og hvorfor forsvant den? Mer informasjon.

Den dumme stalloen

Jon Niillas er utenfor og holder på med sitt, plutselig treffer han på en hareunge som ikke er redd Jon Niillas, den vil heller leke med han. Sånn leker de, helt til hareungen plutselig forsvinner. Mer informasjon.

Stállo og nordlysets sønn

En kraftig snøstorm feide over det mørke og kalde Vinterlandet. Derfor merket ingen at et ondsinnet og fryktet vesen trampet over Vinterlandets vidder. Mer informasjon.

Ta kontakt med Det samiske nasjonalteatret om du eller dere kunne tenke dere å få en eller flere (alle?) på besøk. Send en e-post til beaivvas@beaivvas.no.