Hedda prisen ble delt ut i går søndag 15.6., Beaivváš var nominert med beste audiovisuelle design fra forestillingen “Den Rimhårede og Drømmeseeren”, ved Kurt Hermansen og Roger Ludvisgen, men det ble nok bare med nominasjonen.

Áilloš, Mary SarreHedda prisen ble delt ut i går søndag 15.6., Beaivváš var nominert med beste audiovisuelle design fra forestillingen “Den Rimhårede og Drømmeseeren”, ved Kurt Hermansen og Roger Ludvisgen, men det ble nok bare med nominasjonen.

En som tidligere har satt opp scene på en Beaivváš forestilling, i forestillingen Sangen fra Rotsundet i 2011, Bård Lie Thorbjørnsen, fikk pris for beste scenografi/kostymedesign under årets tildeling, for arbeidet sitt i forestillingen “Besøk en gammel dame” på Trøndelag teater. Her til venstre bilde fra “Sangen fra Rotsundet”, foto av Johan Mathis Gaup, med skuespillerne Áilloš og Mary Sarre.

Beaivváš fikk i 2000 Hedda prisen ved Berit Marit Hætta og Aage Gaup, mens Beaivváš har blitt nominert de 3 siste år, men det har da bare blitt med nominasjonen.

Her kan du lese om denne saken før tildelingen ble gjort, på vår nettside.