To fullsatte forestillinger i Oslo og med en god anmeldelse fra norske Klassekampen, avsluttet Hevn/Mávssaheapmi forestillingen sin turné. Forfatteren selv, som også var skuespiller i forestillingen, er veldig fornøyd med både turné og mottakelsen til publikum.

Sven Henriksen (Anitta Suikkari)
Sven Henriksen (Anitta Suikkari) (govven: Aslak Mikal Mienna)

Hevn/Mávssaheapmi turne ble avslutte i den norske hovedstaden, der endte man opp med å vise musikkforestillingen for siste gang, for to fulle hus som gjestespill på Det Norske Teatret. Forfatteren selv, Sven Henriksen, som også har vært skuespiller i forestillingen, er selvsagt veldig fornøyd med måten det hele tok slutt, men er også fornøyd med hvordan det har gått siden urpremieren den 7. oktober og turnéen etter det, og måten publikum har tatt i mot forestillingen.

klassekampen_arvvostallan_-mavssaheapmi_okForestillingen avsluttet ikke bare med fullsatte hus, men også med en god anmeldelse hos norske Klassekampen, der roses forestillingen og sier bl. a. at “Hevn er uten tvil et gjennomtenkt politisk innlegg i en viktig debatt”. Les hele anmeldelsen her til venstre (klikk på bildet). Og dette skrev den samiske avisen Ságat da de fikk sett urpremieren, der med også gode tilbakemeldinger, ikke med stjerner eller terninger, men med hele fem luer (!) (av seks mulige).

Forestillingen er blitt vist på 17 forskjellige steder i Norge, Sverige og Finland, her nord, men også i Nord-Trøndelag og da i Oslo. Til sammen er forestillingen spilt 28 ganger og er blitt vist f.o.m. 6. Oktober t.o.m. 16. November.

Her er alt av info om forestillingen, som da å ikke vises mer (i alle fall ikke for denne gang).