Det Samiske Nasjonalteatret Beaivváš er stolt over å kunne invitere til det som sannsynligvis er verdens første samiske teaterfestival, som arrangeres i påska 2014 i Kautokeino

paaske_nett_flyer_norDet Samiske Nasjonalteatret Beaivváš er stolt over å kunne invitere til det som sannsynligvis er verdens første samiske teaterfestival, som arrangeres i påska 2014 i Kautokeino. 3 høyaktuelle og nye forestillinger vises, en av disse besøker også Karasjok påska. Med disse forteller Beaivváš med de samproduserende teatrene hva som egentlig skjedde.

Under festivalen, som da er en del av den etterhvert så tradisjonelle påskefestivalen i Kautokeino, vises det 3 forskjellige forestillinger. Alle 3 forestillinger vises to ganger hver, scener som er i bruk er scenen på Kulturhuset og da Ice Adventure på Thon Hotel. En av forestillingene tar også turen til Karasjok. Alle 3 produksjoner er samproduksjoner med ulike teatre. Beaivváš vil også under festivalen ha et eget festivalkontor, med kostymeutstilling, billettsalg, informasjon, enkelt kafétilbud etc..

Les mer her.