Forestillingen Snøsøsteren har premieren i Tromsø. Der vises den ytterligere to ganger til. Alle tre forestillingene er nå utsolgt. Og nå er jo for så vidt både skuespilleren og øvrige i turnegruppa snart klar til å vise denne “magiske familieforestillingen”.

Muohtaoabbá/Snøsøsteren
Ellinor Skartland, Muohtaoabbá. Govven, foto Aslak Mikal Mienna

Familieforestillingen Snøsøsteren drar snart på turne, med første stopp og samtidig premiere, i Tromsø. Og dit drar nok både skuespillere og øvrige i turnegruppa med god lyst, for der venter tre utsolgte forestillinger. To av de har vært utsolgt lenge, nå er den tredje også utsolgt og full.

Muohtaoabbá/Snøsøsteren
Čájálmas buvttadanjoavku, oassi, deler av produksjonsgruppa, Muohtaoabbá. Foto, govven Aslak Mikal Mienna

Etter Tromsø forestillingene, som for øvrig spilles hos Hålogaland teater den 17., 18. og 19.11., går turneen videre til andre steder i Troms, til Manndalen, Bardufoss og Skånland, og etter det til svensk side med besøk i Jokkmokk. Etter det går turen til Finnmark, med spill i Lakselv, Karasjok, Sirma, Kirkenes, Varangerbotn og Tana. Innimellom der svipper man er tur innom finsk side, Anár/Inari. Og til slutt vender man hjem til utgangspunktet, Guovdageaidnu, hvor man avslutter forestillingsrekka med to forestillinger sånn nærmere midten av desember.

Her kan du se hvor og når, og hva det hele handler om. Her er billettsalget tilgjengelig.

Muohtaoabbá/Snøsøsteren
Nils Henrik Buljo, Kristian Tapio, Elin Oskal, Ánne Mággá Wigelius, Muohtaoabbá. Govven, foto Aslak Mikal Mienna