Beaivváš lyktes meget bra med Til venstre i Hetta forestillingen. Den er blitt vist på 13 forskjellige steder så langt (t.o.m. Alta 28.10.) fordelt på 18 forestillinger og gjennomsnittlig har det vært ca 90 på hver forestilling.

Beaivváš lyktes meget bra med Til venstre i Hetta forestillingen. Den er blitt vist på 13 forskjellige steder så langt (t.o.m. Alta 28.10.) fordelt på 18 forestillinger og gjennomsnittlig har det vært ca 90 på hver forestilling. I Karasjok mente arrangørene (Karasjok musikkforening) at det ble publikumsrekord hva gjelder teater i Karasjok, med 160 stykker i salen. I Alta var tallet også mye bedre enn det vanligvis er, 230 møtte opp. I Kemi i Finland var det 140, konklusjon, med få unntak, har det vært godt med folk på forskjellige stedene på turneen så lang. I hjemstedet til Beaivváš, Kautokeino, er forestillingen vist 5 ganger (f.o.m.) generalprøven, over 400 personer fikk med seg forestillingene her.

Forestillingen skal videre innom flere steder i Finland og Sverige, før den igjen tar turen tilbake til norsk side, da står steder i Finnmark, Troms, Nordland, Nord-Trøndelag for tur, før det hele avsluttes i Oslo i midten av november. Se her for hele turnéen, med lenker til billettsalg.

Sånn var i allefall mottakelsen av forestillingen da den ble vist for første gang, i Kautokeino 3. oktober:

 

Videosnutt