fbpx

Teatret har ikke lenger flere billetter til premieren til Pippi forestillingen som er fredag den 5.10., men du i Guovdageaidnu som ikke rakk å kjøpe billett før det ble utsolgt, frykt ikke, ikke gi opp og ta det helt med ro; lørdag 6.10. og mandag 8.10. vises Pippi igjen i Kautokeino. Og etter det vises jo Pippi både vidt og bredt og nært, i Sápmi. Men engang er det slutt, altså.

Anitta Suikkari, Áilloš

Premieren på Det Samiske Nasjonalteatrets oppsetning av Pippi Langstrømpe på fredag den 5.10., i Guovdageaidnu, Kulturhuset, er utsolgt, det finnes ikke flere billetter og seter å oppdrive. Men som oftest, og også i den her sammeheng, så kommer det flere muligheter; i Kautokeino vises Pippi både lørdag den 6.10. og mandag den 8.10., begge ganger kl. 18:00 på kulturhuset.

Flere sjanser

Og hvis du nu heller ikke rekker å få skaffet billetter til nevnte forestillinger, så kan du jo likevel få sett denne glade, fargerike og morsomme forestilling, andre steder, fordi Pippi blir vist ganske så vidt og bredt og nært i Sápmi, i både på norsk, svensk og finsk side.

Og enda flere, men…

Og hvis du nu som er i Kautokeino, ikke heller rekker og har tid til å dra andre steder for å se Pippi Langstrømpe, eller Pippi Nallesuohkku, som den nå heter på samisk, så gjør jammen verdens sterkeste tjej retur til Kautokeino om omtrent en måned og avslutter det hele her. Men; hvis du til da ikke heller rekker og har mulighet til å stikke innom kulturhuset i Guovdageaidnu, da “går toget”. Her ser du hvor Pippi vises, fra nå til slutt. Og her kjøper du billetter.

Marte Fjellheim Sarre, (Mary Sarre, Nils Henrik Buljo)