Hvis du har planer om å få med deg Giđđadulvi VII så er det lurt å kjøpe billetter på forhånd, urpremieren er allerede utsolgt, men det er fortsatt mulig å sikre seg billett til de andre forestillingene som kommer.

Giđđadulvi VII – Ingá Márjá Sarre, Anja Saiva Bongo Bjørnstad, Egil Keskitalo, Mary Sarre (duogábealde Rolf Degerlund ja Knut Nærum)

Nå er det ikke lenge igjen før vi får se Giđđadulvi VII. Hvis du har planer om å få med deg den sjuende Giđđadulvi så er det lurt å kjøpe billett på forhånd. Ikke bare for å sikre deg en plass, men også fordi billettene er billigere på nett, og premieren er allerede utsolgt!

Du sparer 80 kroner ved å kjøpe billett på nettet. Prisene på nett er kr. 220,- og studenter/honnør kr. 170,-. Kommer man uten billett til døra, så er prisen kr. 300,-, uansett kategori.

Her finner du billetter!

Giđđadulvi er en teaterforestilling i revyform. Denne syvende versjonen av Giđđadulvi (det er tidligere blitt gjort seks, første gang i 1997) har rikskjendisen og humoristen Knut Nærum skrevet og det er teatersjef Rolf Degerlund som har regien. Skuespillere er Mary Sarre, Egil Keskitalo, Anja Saiva Bongo Bjørnstad og Ingá Márjá Sarre. Med seg har de musiker Roger Ludvigsen og tekniker Olav Johan Eira.

Gjør deg klar for humoristisk, satirisk og løssluppent teater i revyform som med sitt fokus på aktualiteter sparker opp, hit og litt dit. Og kjøp billett på forhånd!

Mer informasjon om forestillingen og turneoversikt.