John-Kristian Alsaker ja Olav Johan EiraEn mer merittert scenograf i Norge skal man lete lenge etter. Han har vært på de fleste store scenene, i hele verden. Nå er John-Kristian Alsaker for første gang hos Beaivváš og gjør scenografien til grøsseren Silbajávri. Her til venstre sammen med en av teknikere, Olav Johan Eira (dette bildet og alle bilder, av Mienna/Beaivváš).

John-Kristian Alsaker har en lang og innholdsrik karriere bak seg. I Nationaltheatrets sider står det bl.a. at han har fungert som scenograf “… både nasjonalt og internasjonalt, innen teater, opera, film og fjernsyn.”. Videre står det slik: “Han hadde scenografien til åpnings- og avslutningsseremoniene under OL på Lillehammer, og arbeider i dag på de fleste norske scener. Han er blitt hedret med flere priser, som den amerikanske Emmy-prisen for filmatiseringen av Phantom of the Opera.”. Nå er han altså på Beaivváš og gjør scenografien til grøsseren Sølvvannet/Silbajávri. John-Kristian Alsaker og teknikereHer til høyre sammen med turne- og produksjonsteknikerne Ole Tomas Hætta, Bernt Morten Bongo og Olav Johan Eira.

Han har jobbet med skuespillere som Jessica Lange og Burt Lancaster. Nå gjør han sammen med teknikerne på Beaivváš, en skummel ramme som skuespillerne Elle-Máijá Tailfeathers, Nils Rune Utsi (Slincraze), Ánte Siri, Inga Márjá Sarre, Anitta Suikkari, Egil Keskitalo og Mary Sarre, skal grøsse i fra. Her er Silbajávri skuespillerne samlet (Inga Juuso er deltar i forestillingen med sin stemme).

Skuespillere/neavttarat, med Inga Juuso