Ellos eatnu – Nullpunkt forestillingen har vært på turne siden Samenes nasjonaldag og nå nærmer turneen sin slutt, med to forestillinger under påskefestivalen i Guovdageaidnu. Men teatret viser også en annen forestilling, Lyden av snø forestillingen i påska, som også vises to ganger..

Marte Fjellheim Sarre, Mary Sarre, Nils Henrik Buljo, Egil Keskitalo, Iŋgor Ántte Áilu Gaup, Ellos eatnu. Govven/foto Aslak Mikal Mienna.

Ellos eatnu – Nullpunkt forestillingen har vært på turne lenge og mange steder, allerede fra Samenes nasjonaldag. Den er blitt vist forskjellige steder, både som åpen og skoleforestilling. Men nå har man nådd slutten av turnelista, nå gjenstår to forestillinger, og de vises som en del av påskefestivalen i Guovdageaidnu, onsdag før skjærtorsdag og den absolutt siste forestillingen, på skjærtorsdag. Her kan du lese om forestillinga.

Lyden av snø

Bernt Bjørn, Mary Sarre, Ekaterina Bespalova, Marte Fjellheim Sarre, Ivar Beddari, Muohtadivggažat/Lyden av snø. Foto/govven Ingun A. Mæhlum

Når da Ellos eatnu – Nullpunkt scenen er revet ned for siste gang, så er det opp med en ny scene, scenen til Lyden av snø forestillingen. Denne forestillinga, som tidligere kun er blitt vist på Festspillene i Nord-Norge og i Tromsø, vises nå i Guovdageaidnu for første gang, også den i samband med påskefestivalen. Lyden av snø vises også to ganger. Den første på langfredag og den andre på 1. påskedag. Denne er gjort i et samarbeid med Ferske scener i Tromsø. Her kan du lese om hva dette er for en forestilling.  

Kulturhuset!

Begge forestillingene vises på Kulturhuset, hos Beaivváš, på disse tidspunktene:

  • Ellos eatnu: ons. 13.4. kl. 19:00
  • Ellos eatnu: skjærtors.. 14.4. kl. 19:00
  • Muohtadivggažat/Lyden av snø: langfre. 15.4. kl. 19:00
  • Muohtadivggažat/Lyden av snø: 1. påskedag, 17.4. kl. 19:00

Billettsalget finner du her!