Sentrale personer i forestillingen Undre mæ på (Imaštalan) møttes nå nylig for å sette i gang arbeidet med å forme forestillingen som har premiere i september. Forfatterens/instruktørens personlige erfaring med brystkreft ligger i bunn i forestillingen, og fortalt fra scenen av skuespiller Mary Sarre og musiker Roger Ludvigsen.

Jan Cato Nilut, Rawdna Carita Eira, Ramona Salo Myrseth, Mary Sarre, Eva Dons, Olav Johan Eira, Roger Ludvigsen, Imáštalan/Undre mæ på

Sentrale personer i forestillingen Undre mæ på, som på samisk heter Imaštalan, møttes nå i juni for å igangsette arbeidet med å forme denne forestillingen, som har premiere den 2. september. Forfatter, som også kommer til å fungere som instruktør, Eva Dons, og selvfølgelig skuespiller Mary Sarre og musiker Roger Ludvigsen var til stede, og det også kostymedesigner Ramona Salo Myrseth sammen med øvrige fra teatret.

Brystkreft

Forestillingen bygger på forfatterens/instruktørens personlige erfaringer med brystkreft og sykdomsforløp knyttet til det. Denne skal Mary Sarre og Roger Ludvigsen så bra som bare det fortelle fra scene, musikk vil bli et viktig redskap i forestillingen.

Forestillingen har premiere i Guovdageaidnu, etter det vil den reise på turne i Finnmark og Troms, den vil også bli vist tre forskjellige steder på finsk side.

Her er mer informasjon om forestillingen, og om turneen.

Mary Sarre, Roger Ludvigsen, Eva Dons, Imáštalan/Undre mæ på
Eva Dons, Imáštalan/Undre mæ på