Premieren til Giđđadulvi VII fredag 27. april i Guovdageaidnu er utsolgt, men dere i Kautokeino som ikke fikk sikret seg billett til den første forestillingen kan sikre seg plass i den 2. forestillingen, på lørdag 28. april. Eller finne passende dato og sted på turnéen.

Mary Sarre, Ingá Márjá Sarre, Egil Keskitalo

Giđđadulvi revyen har alltid dratt mye publikum, det gjør også den syvende versjonen (årets versjon), premieren den 27. april på Alfreds Kro i Guovdageaidnu er utsolgt. Men de som på forhånd ikke rakk å sikre seg et sete, en billett, til premieren, får nye muligheter til å få sett forestillingen, f.eks. dagen etter, lørdag 28., da også kl. 21:00. Til denne er det fortsatt billetter tilgjengelig, i alle fall nå ett par dager før forestillingen. Og de som har planlagt å komme på lørdag, bør kjøpe seg billett på forhånd, ikke bare for å sikre seg en plass, men også fordi det er billigere enn å kjøpe i døra. For billettsalg.

Kjøp billett på forhånd!

Man kan forhåndskjøpe billetter til alle forestillingene som er satt opp – forhåndssalg til alle forestillingene er billigere ved kjøp på nett. Revyen/forestillingen drar på en mellomstor turne f. o. m. neste uke, her finner du ut hvor og der finner man også lenker til billettsalg.

Ingá Márjá Sarre, Anja Saiva Bongo Bjørnstad
Roger Ludvigsen, Anja Saiva Bjørnstad Bongo, Ingá Márjá Sarre, Mary Sarre, Egil Keskitalo